Powered by Smartsupp

Oktatás és Előadás

Segítünk Önnek, hogy segíthessen másoknak.

Magánhivatalnokaink speciális tudással és nagy tapasztalattal rendelkeznek  a közigazgatásban szereplő aktuális ügykörökről, illetve az elektronikus felületek használatában is könnyedén útmutatást adunk Önnek.

Tapasztalataink alapján az állampolgárok döntő többsége akadályba ütközik mind a személyes ügyintézés, illetve mind az elektronikus ügyintézési felületek/szoftverek esetében. Gyakran felmerült az igény, hogy van e arra lehetőség vállalatunknál, hogy egyszemélyes vagy csoportos oktatásokat/előadásokat tartsunk egy - egy témakörrel kapcsolatban. Mi a magánhivatalnoknál reagáltunk az Önök kérésére és IGEN, megalkottuk az Önök igényeire szabva ezen szolgáltatásunkat!

Legyen szó elektronikus felületek használatáról, vagy személyes ügyintézésről a közigazgatásban, a magánhivatalnok precíz tájékoztatást nyújt Önnek, vagy csapatának.

Vállaljuk előadások, illetve oktatások tartását iskolák/magánszemélyek/szervezetek/nyugdíjas otthonok/vállalkozások - részére. 

Hiszünk abban, ha mi segítünk Önnek, akkor Ön is segíteni tud másoknak az ügyintézésben!

Hogyan történik mindez?

Előszeretettel vesszük fel a kapcsolatot minden olyan intézménnyel, vállalkozással, szervezettel, akik fontos szerepet töltenek be a társadalmunkban. Legyen szó önkéntességről, adományozásról, vagy bármilyen közrműködésről, mely jó célokat szolgál, de persze természetesen magánszemélyeknek is állunk a rendelkezésére. Társadalmi szerepvállalásunknak tűztük ki célul, hogy a Magánhivatalnok is részesévé váljon az állampolgárok számára hasznos tevékenységekben.

Mi mindenről tartunk előadást?

Lássunk néhány példát:            - Közigazgatás világa

                                                        - Önkormányzati igazgatás 

                                                        - Hogyan működnek a hivatalok?

                                                        - Ki? / Mi? az a MAGÁNHIVATALNOK?

                                                        - Ügykörök (mit és hol intézhetünk?)

                                                        - Kacifántos helyzetek? (egyedi élethelyzetek)

Természetesen a fent említett néhány példa csak ízelítő, hogy mennyire szerteágazó tud lenni a közigazgatás, és az önkormányzati igazgatás napjainkban.

Amennyiben szeretné, hogy az Ön által vezetett intézményben, vállalkozásban, cégben, szervezetben előadást tartsunk, esetleg oktatást szervezzünk, akkor kérjük legyen szíves felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Ügyfélszolgálatunk: +36-30-218-6607


E-mail címünk: info@maganhivatalnok.com

Árlista

Oktatások

10.000/óra Ft

(Oktatásaink elérhetőek kis és nagy csoportok részére egyaránt.)

(Az oktatások időtartama minimum 1 óra és maximum 4 óra!)

Előadás

INGYENES

(Szívesen vállaljuk előadások tartását, melyet teljes egészében ingyenesen biztosítunk.)

Ügymenetünk

  1. Vegye fel ügyfélszolgálatunkal a kapcsolatot!
  • telefonszámunkon: +36 30 218 6607

  • e-mail címünkön: info@maganhivatalnok.com

  • ügyrendelő űrlapunkon: ITT

2. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott/preferált elérhetőségén még ugyanazon a napon (részletek átbeszélése az ügye tekintetében)!

3. Az Ön igényeit szem előtt tartva intézzük ügyeit, így biztos lehet abban, hogy ne érje kellemetlenség egy eljárás alkalmával sem, azonban felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jogszabályok által előírt határidőkre nem rendelkezünk ráhatással, mindazonáltal megteszünk minden tőlünk elvárhatót, hogy minnél hamarabb végbemenjen az Ön ügye!