Powered by Smartsupp

Tanácsadás

Tanácsadás az Ön igényeire szabva!

Tudjuk, hogy ahány ember annyi féle élethelyzet létezik. Lehetséges, hogy Önnel is előfordult már az a szituáció, hogy egy bonyolultabb üggyel keresett fel egy hatóságot/hivatalt/szervezetet és az ügyintéző, esetleg a hivatalvezető nem a legmegfelelőbb választ adta az Ön számára.

Ne aggódjon! Tapasztalt magánhivatalnokaink legyen bármilyen bonyolult az adott ügy, utánajárnak és segítenek Önnek a megoldásában. Hisszük, hogy nincsen olyan ügy amelyre nincsen megoldás. Kérjen tanácsadást, akár egyedi, vagy akár mindennapi ügyről legyen szó, mi segítünk!

Árlista                              Leírás

Személyes tanácsadás

(helyszínen Budapest közigazgatási határain belül)

15000 Ft

Táv tanácsadás

(videóhíváson keresztül, vagy telefonon)

10000 Ft

Állandó tanácsadó

(megbízási szerződéssel vagy előfizetéssel rendelkezőknek lehetséges)

Házhoz megyünk az Ön otthonába, vagy irodájába, így Önnek még utaznia sem szükséges.

Ha a technikai feltételek lehetővé teszik, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia, gyors, könnyű és hatékony egyszerre.

Azon ügyfeleink, akik rendelkeznek prémium tagsággal, illetve akik megbízási szerződéssel foglalkoztatnak egy magánhivatalnokot, rendelkezhetnek állandó tanácsadóval is.


Ügymenetünk

  1. Vegye fel ügyfélszolgálatunkal a kapcsolatot!
  • telefonszámunkon: +36 30 218 6607

  • e-mail címünkön: info@maganhivatalnok.com

  • ügyrendelő űrlapunkon: ITT

2. Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot az Ön által megadott/preferált elérhetőségén még ugyanazon a napon (részletek átbeszélése az ügye tekintetében)!

3. Az Ön igényeit szem előtt tartva intézzük ügyeit, így biztos lehet abban, hogy ne érje kellemetlenség egy eljárás alkalmával sem, azonban felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jogszabályok által előírt határidőkre nem rendelkezünk ráhatással, mindazonáltal megteszünk minden tőlünk elvárhatót, hogy minnél hamarabb végbemenjen az Ön ügye!